امروز    سه شنبه , 09/خرداد/1396   Tuesday , 30/May/2017  - 

خواص نمک طبيعی در طب سنتی

Share/Save/Bookmark

نمک طبيعي  یکی از مواد غذایی ضروری برای بدن است ، طبیعت نمک، گرم و خشک و اصلاح کننده غذا می باشد. يعنی غذا را سالم و گند زدايی می کند.

 

اختصاصي ملكشاهي خبر: نمک طبيعي تحت عنوان نمک طعام کامل (نمک دریاچه ها و معادن ایران)، بسته بندی و از عطاری های مورد تایید در سطح کشور قابل تهیه می باشد. این نمک به صورت طبیعی و به اندازه نیاز بدن حاوی منیزیم، کلسیم، پتاسیم، ید، منگنز و روي می باشد.حتی زنان باردار، افراد دارای فشار خون بالا، افراد دیابتی و بیماران قلبی نیز می توانند نمک دریا را به راحتی و بدون هیچ مشکلی مصرف کنند.  نمک طعام کامل احیای سلامت بر طرف کننده کک و مک، ضد چاقی و ضد ورم می باشد.

خوردن مقدار کمی نمک قبل از غذا، باعث می شود میکروب های معده که در حفره دهان افراد تجمع کرده اند به سرعت از بین بروند و خوردن نمک بعد از غذا باعث می شود غذای باقی مانده لای دندانها موجب خرابی دندان ها نشود.
نمک طعام کامل، يک ضد عفونی کننده بسيار مناسب و طبيعی براي سبز يجات است. برای ضدعفونی سبزیجات مقداری نمک را در آب ریخته و برای مدتی سبزیجات را در آن آب قرار دهید.

امروزه بر سر  انواع نمک در محافل پزشکی اختلاف وجود دارد.  بسیاری از آنها به علت عدم شناخت کافی از نمک می باشد. در حال حاضر نمکی که در بازار به عنوان نمک خوراکی در دسترس مردم است به علت تصفیه صنعتی صرفا دارای سدیم و کلر است . آنچه در کتب پزشکی مدرن در مضرات نمک به رشته تحریر در آمده است در خصوص همین نمک تصفیه شده است. اما آنچه در طب اسلامی- ایرانی در مزایای نمک صحبت شده، در مورد نمک طبیعی است.

امام علی (ع) می فرمایند: هر کس غذا را با نمک آغاز کند هفتاد درد و دردهای دیگری که بجز خداوند کسی از آنها آگاهی ندارد را از خود دور می نماید، اگر بر سر سفره ای نمک نباشد ملائکه حاضر نمی شوند و صحت بدن وجود ندارد و سفره برکت نخواهد داشت.

نمک طبیعی که توسط بشر دستکاری نشده و در طبیعت وجود دارد مثل نمک دریا، که حاوی سدیم، کلر، پتاسیم، ید، منیزیم، روی و کلسیم به میزان لازم برای سلامت سلول های بدن است و با تعادل خود نه تنها مضر نیست بلکه مفید نیز هست. ولی نمک صنعتی که فقط حاوی سدیم، کلر و گاهی ید صنعتی است، برای سلول ها می تواند سمی باشد.

یکی از موادی که در نمک صنعتی با تصفیه از نمک طبیعی جدا می شود و برای سلول ها بسیار ضروری است و نبودن آن موجب بیماری هایی مثل تشنج می گردد، یون منیزیم است و ماده دیگر که برای رشد سلول ها بخصوص در بچه ها لازم است عنصر روی می باشد که باز در روند تصفیه نمک به وسیله مواد شیمیایی از آن گرفته میشود. بنابراین طب اسلامی- ایرانی مصرف نمک طبیعی بخصوص نمک دریا را توصیه و از مصرف نمک های صنعتی و تصفیه شده نهی می نماید.

از امام باقر (ع) نقل شده كه :  نمک شفای هفتاد بیماری است و اگر مردم خواص نمک را می دانستند برای درمان مریضی ها فقط از آن استفاده می کردند.

حتی زنان باردار، افراد دارای فشار خون بالا، افراد دیابتی و بیماران قلبی نیز می توانند نمک طعام کامل را به راحتی و بدون هیچ گونه مشکلی مصرف کنند.

یُد موجود در نمک طبیعی طعام نیز اثر بسیار خوبی بر کارکرد غده تیروئید دارد. در حالی که یُد شیمیایی اثرات سوء و خطرناکی دارد.یُد شیمیایی داخل بعضی از نمک های صنعتی موجود در بازار، بیش از بیست برابر نیاز بدن است که باعث ایجاد مشکل در افراد می گردد و اگر فردی پرکاری تیروئید داشته باشد، یُد شیمیایی برای او سمی مهلک است.

انتهای پیام/ع

افزودن نظر


آخرین اخبار